SC BIMETAL srl, este infiintata si condusa de specialisti cu experienta de peste 20 de ani in domeniul confectiilor metalice din otel si inox.
   Recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile, pentru cladiri civile, cladiri comerciale si alimentatie publica .
   Pentru intampinarea nevoilor dumneavoastra veti fi contactat de un specialist al firmei , cu o vasta experienta in domeniu . Va face masuratori , design, consultanta si proiectare pentru particularitatile nevoilor dumneavoastra inclusiv oferta de pret .
   
   Va oferim urmatoarele produse:
    balustrazi din inox de cea mai buna calitate recomandat pentru exterior cat si pentru interior ,marca W 1.4301, AISI 304 . Puteti alege din modelele prezentate pe aceasta pagina sau va vom proiecta un model potrivit cu cerintele dumneavoastra . Putem executa combinatii din inox cu sticla, inox cu lemn, balustrazi din inox lucios sau balustrazi cu bare verticale din inox satinat , inox cu fundermax . ( Fundermax este un producator din Austria si Germania, de placi din celuloza si rasini special sa reziste si la exterior .    Poate fi ales in nuantele de RAL , si se foloseste la fatade, pereti despartitori si balustrade).
   Produsele noastre sunt apreciate pe piata interna cat si pe piata din Austria. (vezi rubrica :- produse –balustrazi din inox ) , si puteti remarca modelele cu bare verticale agreate de normele de securitate din cadrul Uniunii Europene .
    produse din inox pentru alimentatie publica , rafturi pentru paine , rafturi pentru mezeluri , etichete de pret din inox, polite si hote pentru bucatarii.  
    mobilier din inox pentru pentru gradina , mobilier pentru terasa ( masa din inox cu blat din lemn , scaune din inox tapisate ) , ghivece de flori , jardiniere, fantana arteziana , semineu deschis pentru gradina, masuta pentru terasa .(vezi rubrica: produse- expozitie Austria).
    balustrazi metalice finisate prin zincare, vopsire in camp electrostatic, sau vopsire prin pulverizare cu vopsea lichida , sau prin pensulare .
    copertine din inox , copertine metalice , acoperite cu sticla, policarbonat , plexiglass, sau cu invelitoare din tabla.
    scari metalice balansate, scari elicoidale, structuri de scari metalice modulare cu unu sau doua vanguri , acoperite cu lemn , sticla , tabla striata sau gratar metalic zincat .
    garduri metalice , porti de intrare, montate pe stalpi metalici sau din beton armat. Model de gard opac ( cu lamele Z-uri) montale individual cu surub ptr. fiecare lamela, finisat prin vopsire in camp electrostatic.
    porti industriale actionate electric , porti pe role si cale de rulare , finisate prin zincare termica , sau/si vopsire .
    confectii metalice zincate pentru cladiri comerciale : rampe pentru handicapati , parapeti , imprejmuiri cu gard din panouri zincate bordurate, stalpi metalici zincati , panouri despartitoare cu plasa de sarma si usi glisante , gratii metalice, plinta metalica , balustrazi pentru carucioare marfa, stalpi de protectie rotativi sau fix pentru usi intrare in magazin , suporti rastel pentru biciclete , gratare zincate pentru rigole , coltare de protectie , contratocuri si tocuri metalice pentru usi etc.
   • Fier forjat pentru balustrade de interior si exterior, garduri din fier forjat dupa modele din catalogul de produse al producatorului
    Scena pentru evenimente , scena modulara demontabila , din structura de otel zincat cu podium din lemn stratificat placat cu aluminiu antiderapant tip stuco.
    mobilier comercial pentru magazine de haine , bancute scolare cu blat din pal , mobilier de gradina .
    Servicii de prelucrari prin aschiere , strunjire, frezare, debitare cu jet de apa , debitare cu plasma , tratament anticoroziv prin zincare termica , zincare in baie electrolitica , vopsire in camp electrostatic .

acasa | despre noi | servicii | portofoliu | galerie foto | contact