Va oferim urmatoarele produse:
    balustrazi din inox de cea mai buna calitate recomandat pentru exterior cat si pentru interior ,marca W 1.4301, AISI 304 . Puteti alege din modelele prezentate pe aceasta pagina sau va vom proiecta un model potrivit cu cerintele dumneavoastra . Putem executa combinatii din inox cu sticla, inox cu lemn, balustrazi din inox lucios sau balustrazi cu bare verticale din inox satinat , inox cu fundermax . ( Fundermax este un producator din Austria si Germania, de placi din celuloza si rasini special sa reziste si la exterior .    Poate fi ales in nuantele de RAL , si se foloseste la fatade, pereti despartitori si balustrade).
   Produsele noastre sunt apreciate pe piata interna cat si pe piata din Austria. (vezi rubrica :- produse –balustrazi din inox ) , si puteti remarca modelele cu bare verticale agreate de normele de securitate din cadrul Uniunii Europene .
    produse din inox pentru alimentatie publica , rafturi pentru paine , rafturi pentru mezeluri , etichete de pret din inox, polite si hote pentru bucatarii.  
    mobilier din inox pentru pentru gradina , mobilier pentru terasa ( masa din inox cu blat din lemn , scaune din inox tapisate ) , ghivece de flori , jardiniere, fantana arteziana , semineu deschis pentru gradina, masuta pentru terasa .(vezi rubrica: produse- expozitie Austria).
    balustrazi metalice finisate prin zincare, vopsire in camp electrostatic, sau vopsire prin pulverizare cu vopsea lichida , sau prin pensulare .
    copertine din inox , copertine metalice , acoperite cu sticla, policarbonat , plexiglass, sau cu invelitoare din tabla.
    scari metalice balansate, scari elicoidale, structuri de scari metalice modulare cu unu sau doua vanguri , acoperite cu lemn , sticla , tabla striata sau gratar metalic zincat .
    garduri metalice , porti de intrare, montate pe stalpi metalici sau din beton armat. Model de gard opac ( cu lamele Z-uri) montale individual cu surub ptr. fiecare lamela, finisat prin vopsire in camp electrostatic.
    porti industriale actionate electric , porti pe role si cale de rulare , finisate prin zincare termica , sau/si vopsire .
    confectii metalice zincate pentru cladiri comerciale : rampe pentru handicapati , parapeti , imprejmuiri cu gard din panouri zincate bordurate, stalpi metalici zincati , panouri despartitoare cu plasa de sarma si usi glisante , gratii metalice, plinta metalica , balustrazi pentru carucioare marfa, stalpi de protectie rotativi sau fix pentru usi intrare in magazin , suporti rastel pentru biciclete , gratare zincate pentru rigole , coltare de protectie , contratocuri si tocuri metalice pentru usi etc.
   • Fier forjat pentru balustrade de interior si exterior, garduri din fier forjat dupa modele din catalogul de produse al producatorului
    Scena pentru evenimente , scena modulara demontabila , din structura de otel zincat cu podium din lemn stratificat placat cu aluminiu antiderapant tip stuco.
    mobilier comercial pentru magazine de haine , bancute scolare cu blat din pal , mobilier de gradina .
    Servicii de prelucrari prin aschiere , strunjire, frezare, debitare cu jet de apa , debitare cu plasma , tratament anticoroziv prin zincare termica , zincare in baie electrolitica , vopsire in camp electrostatic .


acasa | despre noi | servicii | portofoliu | galerie foto | contact